Beoordelingen van Grieks Restaurant Parthenon Apeldoorn

Recente recensies

5.0
Marcia
20 september 2021

Vorige keer was de tzaziki erg weinig terwijl je er flink voor betaald, dit keer waren ze de Tzaziki helemaal vergeten. Gebeld om 18:11 en binnen 10 min zou het na geleverd worden. Duurde 25 min. Het eten was niet meer warm helaas maar erger nog is dat de gyros echt heel hard en droog was, leek wel van de dag ervoor. Een behoorlijke tegenvaller helaas,

joke
20 september 2021

Tip: doe de frietjes in een patatzak in plaats van een afgesloten bakje. Wij hebben heerlijk gegeten, wel waren de porties iets kleiner dan de vorige keer.

Martijn
19 september 2021

Normaliter ben ik altijd erg tevreden met mijn bestelling bij Parthenon, en ik blijf dat ook zeker doen. Vandaag was mijn bestelling toch wat minder: er was veel minder vlees in het gerecht en de smaak was ook veel minder. Alsof het wat haastig gemaakt is. Kon allemaal wel wat beter. Daarnaast was men mijn dessert vergeten. Ik snap dat het zondag is en druk, dat absoluut, maar toch vond ik het wel het noemen waard. Verder ben ik altijd tevreden en kijk uit naar de volgende bestelling :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike en jose
16 september 2021

Was weer helemaal top, bezorger was netjes op tijd en vriendelijk,

Victor Wientjes
15 september 2021

Super eten, snelle en leuke bezorging!

Wiesje
15 september 2021
Ilona van Werven
12 september 2021

De schotels van Parthenon was zoals we gewend zijn heerlijk enkel waren we erg verbaast hoe de hoeveelheid die we voorheen kregen nu gehalveerd was. We hadden wel veel rijst en wat aardappels plus sla, dit zijn we dan ook niet gewend van Parthenon. We doen onze bestelling dan ook niet snel weer als we met onze 3e ( gezin) zoveel moeten nu betalen voor veel rijst en meer aardappels en sla inplaats van hoe wij het anders gewend zijn van ze, toen kreeg je grotere stukken vlees en veel gyros met daarover heen ook heerlijke rode ui ringen. De tzatziki saus bij deze 2 schotels waren 2 bakjes met ieder een kleinbodempje van 2 lepels hooguit saus, voorheen waren deze bakjes altijd goed gevuld en zat er ook daarboven op 3 olijven. De psaronefri die ik erbij had besteld voor ons, dacht bij mijn bestelling dat dit dan samen met onze 2 parthenon schotels dan genoeg had voor ons gezin, maar we hadden nog honger naar deze bestelling en dat zijn we echt niet gewend van omdat we voorheen zelfs wel

Ellen
12 september 2021

Keurig op tijd bezorgd, lekker eten (veel olijfolie, maar dat hoort bij de Griekse keuken). Misschien is het een idee om de plastic bakjes te vervangen door papier/karton.

Carmen
12 september 2021

Het eten is zoals altijd lekker en heel goed op smaak. Keer op keer dezelfde goede kwaliteit. Ga zo door! Dank je wel.

Wiesje
11 september 2021

Lekker gegeten. Bezorger belde omdat adres moeilijk te vinden was, heel attent terwijl alles ook op afgesproken tijd was.

Lars Sieval
9 september 2021

Bezorging was vlot. Er stond op de website dat ik een gratis dessert zou ontvangen. Dit stond ook op de bon bij bezorging maar ontbrak helaas in de bestelling.

Wil Elsendoorn
7 september 2021

Zoals de vorige keren het was weer super Heerlijk warm en vlees was sappig En de bezorging was vriendelijk en op tijd

S. Giesen
3 september 2021

Erg snel geleverd en we hadden gebeld omdat we onze mail met stempels kwijt zijn en toen kregen we alsnog de korting op goed geloof, erg fijn. En heerlijk zoals altijd.

Mulder
2 september 2021

Zoals altijd, super goed en heerlijk !

Julia
30 augustus 2021

Goed en snel!

G. Kolk
28 augustus 2021

Het was heerlijk, warm en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar.

Fam schimmel
27 augustus 2021

Wij hebben weer ongelooflijk genoten. Vers, voldoende, verrukkelijk. Één hap en je zit in Griekenland... sas efcharistó

Tinus Giesen
23 augustus 2021

Eten was lekker warm en goed van smaak Bezorging prima

C.de Graaf
22 augustus 2021

Lekker gegeten, alleen waren de gebakken aardappelen wel gaar maar wat aan de taaie kant. Nette en vriendelijke bezorging. En op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FMS
22 augustus 2021

Precies op de afgesproken tijd werd onze bestelling afgeleverd. We hadden verschillende voorgerechten, 2 salades en 3 hoofdgerecht besteld. Alles was keurig verpakt en de 'warme' gerechten waren lekker warm. Uitgepakt en op eigen schalen op tafel gezet. Heerlijk gegeten!

Bulens
21 augustus 2021

Met deze muntjes gooi je bij vrienden heel hoge ogen. Buiten druilerig, maar binnen met de Griekse maaltijden van het Parthenon feest en zomer

Richard
19 augustus 2021

Jullie willen dmv beoordelingen jullie niveau verhogen, ik denk dat het niet veel hoger kan. Het was weer prima.

Annette van de Werff
19 augustus 2021

Bezorging prima maar met een onnodige hoge snelheid de straat verlaten terwijl we in 30 km zone wonen. Daarnaast ontbrak het toetje.

Diny Bron
18 augustus 2021

Het was weer prima in orde,, lekker!!

Mike en José
17 augustus 2021

Was weer helemaal geweldig

Juul
16 augustus 2021

Heerlijk en snel bezorgd

Christa Beekhuis
15 augustus 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk.

Han
14 augustus 2021

Heerlijke schotels, meer dan voldoende qua hoeveelheid en het toetje krijg je gratis. De aangegeven bezorgtijd werd gehaald. Wij zullen vaker bestellen!

T. van Mourik
13 augustus 2021

Complimenten voor de kwaliteit van de gerechten! Heel erg lekker! De gratis toetje(s) mogen wel optioneel zijn. In ons geval waren ze te veel van het goede omdat wij zelf ook toetjes besteld hebben. Maar we gaan zeker vaker een bestelling plaatsen! Dank jullie wel!

Inge Oosting-Ponds
9 augustus 2021

1 van onze gasten heeft 3 lamscotteletjes gegeten met gyros. Wij allen ook gyros maar met iets anders. Hij heeft de hele nacht pijn in de buik gehad en krampen .toeval of de lammetjes ??? De dag erna was t over

Daniela Petkovski
8 augustus 2021

Makkelijk een bestelling geplaatst, overzichtelijke website, stipt op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vreeburg
8 augustus 2021

weer heerlijk gegeten! het eten word binnen het uur bezorgd. of je het nu thuis laat bezorgen of in het restaurant zelf eet het is even lekker.

Westerveld
7 augustus 2021

De hoeveelheid wordt wel steeds minder. Begint nu wel duur te worden voor wat je krijgt

NVT
6 augustus 2021

Ondanks het eten lekker is hebben we 1,5 u moeten wachten. Nog nagebeld voor brood bij voorgerechten 2x en krijg je weer een mieterige portie

Henk
4 augustus 2021

Heerlijke schotel, goed gekruid vlees met heerlijke aardappels en rijst. Nette en vriendelijke bezorging

Ellen
3 augustus 2021

Het was erg lekker, het vlees was goed gaar. Zelfs nog 5 minuten eerder dan besteld. Je ziet het vaker anders om.

Co
2 augustus 2021

Het was, behalve de aardappeltjes, weer erg lekker en heel veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. de Graaf
1 augustus 2021

Eten was goed. Vriendelijke bezorger. Bezorgtijd mag beter gecommuniceerd worden. Was half 7 aangevraagd, planning zou zijn 18.45 werd 3 kwartier later dan gepland geleverd. Misschien tussendoor nog even aangeven dat het ruim later wordt ivm. drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
1 augustus 2021

21/2 uur moeten wachten op eten, eten was lekker maar toetjes en zaziki waren door elkaar gemengd om dat de bakjes open lagen in de tas. De volgende keer maar weer gewoon naar het restaurant zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrie Kolk
31 juli 2021

Het was heerlijk en warm, voor herhaling vatbaar

Es
31 juli 2021
A. Van de Haar
31 juli 2021

Dit is de tweede keer dat we vooraf tzaziki en tarama bestelden waarbij minimaal brood zit. De smaak is top, maar 3 stukjes brood per persoon erbij is toch wat triest voor 2 gerechten. Vorige keer dachten we dat het tweede broodje vergeten was een hebben we het laten gaan. Jammer genoeg zelf niets in huis om erbij te eten. Mixed grill was goed als vanouds. Bij eerdere leveringen hebben wel beter brood gehad. Toen waren de restaurants nog gesloten. Wellicht een ander assortiment?

Ine Fledderus
29 juli 2021

Opnieuw heerlijk gegeten toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
26 juli 2021
J. Bartels
26 juli 2021

Kwaliteit van eten altijd goed, bestelling niet compleet geleverd, jammer. Nabezorging was een uur later dan oorspronkelijke bestelling en ook het gratis dessert niet mee geleverd.

Hetty Zandstra
25 juli 2021

Het eten was weer heerlijk, jammer dat het bezorgtijdstip zoals de voorgaande 3x ook weer veel te laat was. 18.30 werd 19.20 zo jammer....... toch maar een ander grieks restaurant zoeken voor de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorik Konijnenberg
25 juli 2021
bert
25 juli 2021

Heerlijk gegeten, vlees super mals echt top bezorging en communicatie over bezorging tiptop

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanco
24 juli 2021

Altijd goed! Vriendelijke bezorger. Olympos schotel echt een topper

Fam vd Worp
24 juli 2021

We hebben weer heerlijk gesmuld van de schotels. Het eten was iets heel erg warm meer, maar dat vinden wij niet erg. Zelfs minder warm smaakt het goed.

Carmen
23 juli 2021
A.kolk
22 juli 2021

Wel lang wachten maar heel goed.

Willeke Wielink
20 juli 2021

Super heerlijk gegeten was weer top

I.Schuurman
19 juli 2021

Het eten was lekker en warm. Wij vonden alleen de patat en de aardappeltjes wel erg zout. Wat ons betreft mag dat wel iets minder zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Beekman
18 juli 2021

Prima op tijd lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luijkman
18 juli 2021

Altijd voortreffelijk heerlijk en flexibel! Mijn vrouw wil altijd graag een Bifteki maar staat niet op de kaart. Worst zonder moeite gemaakt!! Top eten!!🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisa
17 juli 2021

Eten was heerlijk..

Mario ter Maten
16 juli 2021

Prima Olymposschotel. Gratis Dessert was niet aanwezig,misschien weet de bezorger hier meer van.

Trientje
16 juli 2021
Gustaaf
16 juli 2021

Gewoon goed, lekker, zoals het hoort. Supersnel bezorgd, 35 minuten, op drukke donderdag.

Marcia
14 juli 2021

Allereerst was het eten weer lekker. Wel baalde wij enorm van dat wij extra rijst, aardappels en tzaziki hebben besteld maar dat we echt maar een klein beetje tzaziki krijgen waar je €6,75 voor betaald ook de desserts ontbraken. Dan bel je ze op en krijg je te horen dat de keuken het wel goed hebben gedaan. Wij hadden er zelfs een foto van willen maken zo weinig was het.

Ine Fledderus
14 juli 2021

Het was weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willeke
14 juli 2021

Het was weer heerlijk! Grote porties, netjes op tijd. Ook een vegetariër kan heerlijk bij jullie eten. Helemaal top!

Marco en Monica van Wijk
13 juli 2021

Geen verbeteringen nodig, het was weer heerlijk.

Evers
11 juli 2021

Taramosalata was erg vet. Vlees wat flauw en niet erg warm. Nou weet ik dat Grieken niet erg warm eten maar hier in Nederland zou dat toch wel fijn zijn. Verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry van Eijk
11 juli 2021

Gewoon goed en altijd gewoon lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 juli 2021

Goed eten en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
11 juli 2021
Hans Hoetink
10 juli 2021
John Vranken
10 juli 2021

Altijd fantastisch eten niets toewensen verder

JB
9 juli 2021
Han
8 juli 2021

Heerlijk gegeten, ruime schotels, voor herhaling vatbaar. Wij zullen vaker bestellen.

Tico Preisser
7 juli 2021

Heerlijk eten! Goede porsies! En de bezorging was 20 minuten eerder dan dat aangegeven was! Helemaal top!

De Jong-Blok (Vaassen)
6 juli 2021

Parthenon is altijd goed! Al jaren! Super kwaliteit, geweldige service!

Anoniem
4 juli 2021

Heerlijk gegeten! Echt top.

Leni
3 juli 2021

Aardappelen droop het vet van af. De balletjes gehakt waren van binnen nog rauw. Veelste zout.Wij zijn beter van jullie gewend. Maar de laatste paar keer is het niet meer wat het geweest is. Wij bestellen dus ook niet meer bij jullie. Jammer

Van Vuuren
3 juli 2021

Top kwaliteit!!

Rianne Schiphorst
3 juli 2021

Altijd goed en lekker!

ro
3 juli 2021

perfect

Westrik
1 juli 2021

Eten was heerlijk, goed warm. Alleen erg lang moeten wachten! 17.20 besteld, 18.40 pas het eten.

Kayleigh
30 juni 2021

Echt mega lekker eten!

S. Giesen
27 juni 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en snelle bezorging. Alleen hadden we 2 voorgerechten besteld en daar zat echt heel weinig brood bij terwijl je er wel naar betaald vaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vreeburg
27 juni 2021

heerlijk gegeten! binnen een half uur is het eten bezorgd . goed warm en goed van smaak!

Kees
26 juni 2021

Gewoon top!!

René
26 juni 2021

Het was weer super, ruim voldoende en op de afgesproken tijd bezorgd.

Vincent Bruens
26 juni 2021
Jürgen ten Teije
25 juni 2021

Was heerlijk

Julia Boere
23 juni 2021

Heerlijke maaltijd! Meer dan genoeg, prima smaak

Camp
22 juni 2021

Erg lekker eten .gaan we nog een keer doen

Put
21 juni 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvon
20 juni 2021

Bezorging liep iets uit, maar ze belden netjes dat het later werd. Het eten was heerlijk 😋 Super echt aan te raden 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
20 juni 2021

Het eten werd op de gevraagde tijd gebracht en het smaakte heerlijk, zoals het altijd goed smaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. R. Sinay
20 juni 2021

Het eten was weer zoals gewoonlijk heerlijk en het werd snel bezorgd. Ik zou het iedereen aanraden om hier pok eens eten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willeke Wielink
20 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten goede porties vriendelijke bezorger

Anna
20 juni 2021

Wederom heerlijk gegeten, alles heerlijk warm, ruim voldoende en keurig op tijd bezorgd door een leuke bezorger🌞

Marc Bakker
19 juni 2021

Wederom Top!

Antoine
19 juni 2021
Marga jonkman
19 juni 2021

Het was weer superlekker

van Geert
16 juni 2021

Ondanks dat er speciaal gemeld was "zonder rauwe ui" zat er toch rauwe ui tussen/op het vleesgerecht. een telefoontje hierover leverde alleen maar de opmerking: sorry, het is druk op het terras en niet iedereen in de keuken kan nederlands lezen. Voor ons voelt dat niet klantvriendelijk. Zeker niet omdat dit al de tweede keer is dat dat gebeurt.

Jeffrey Wagenaar Wielink
16 juni 2021

Het was weer super lekker zoals we gewend zijn

R.H.
15 juni 2021

Was weer heerlijk. Dit keer helaas beetje saus gelekt en vlees beetje lauw, maar wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Hofstra
14 juni 2021

HEERLIJK!!!

Mary Kas
13 juni 2021

Heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
13 juni 2021

Souvlaki en suzuki waren erg lekker! Mals en top van smaak! Echt super lekker!! Gyros was ook goed, miste wel de finesse en malsheid van de andere twee. Meer dan genoeg eten. Brood was lekker en ook erg lekkere kruidenboter! Echt een aanrader! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bert
13 juni 2021

elke keer stipt op tijd zeer goed verzorgd en uitstekende smaak aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
12 juni 2021

Bestelling komt ruim op tijd en eten was warm! Top!

Annemieke
10 juni 2021

De bezorger zag de vlag al uit hangen en wist dat er iets te vieren was. Daar hoort lekker eten bij en dat was het dan ook, zelfs nog lekkerder dan de vorige keer! Bedankt weer en tot de volgende keer!

J. van Geel
9 juni 2021

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Heel goed.

Jeroen Osterhose
8 juni 2021

Snelle bezorging, heerlijk gegeten!👌

Teun
6 juni 2021

Het was weer heerlijk! Snelle bezorging. Half uur eerder dan verwacht....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri Minnen
6 juni 2021

Bestelling was mooi op tijd. Diverse porties ruim voldoende. Smaak voortreffelijk. Echt een aanrader.

Van Dijk
5 juni 2021

Prima op tijd geleverd, eten was zeer goed en ruim voldoende. Ga zo door.

Ton
5 juni 2021

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging, en prima kwaliteit! Dus gaan we vaker doen of weer naar dit restaurant als dat mag !

Frans
4 juni 2021

Heerlijk

Cathy
3 juni 2021

Levering was stipt op tijd en het eten was heerlijk.

Mario ter Maten
3 juni 2021

Heerlijke Olympos schotel.

marieke
1 juni 2021

Geweldig! vooral nu met dit toetje. Yaorti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Apeldoorn
31 mei 2021
Paul Telgen
30 mei 2021

Aandacht voor je bestelling. Regelmatig contact vanaf bestellen tot bezorgen. Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees Looijen
30 mei 2021
Anna
30 mei 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd..nette keurige bezorger mooi op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van kooten
30 mei 2021

Het eten was heerlijk en zelfs nog eerder bezorgd dan verwacht. Prima .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
30 mei 2021

Heel lekker eten, op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. Voldoende grote porties, er bleef niets over.

Joey ensing
30 mei 2021

Top bezorging. Fantastisch en heerlijk eten!! Dikke 10!!

Lizzy
29 mei 2021

Heerlijk gegeten! Eten was nog goed warm toen het bij ons bezorgd werd. Van alle gerechten ruim voldoende en goede kwaliteit. Zeer de moeite waard!

Judith Schnog
29 mei 2021

Wederom top service en heerlijk eten!!!

Monique
29 mei 2021

Fantastisch. Wat lekker. Binnen een half uur bezorgd door spontane jongen . Goede kwaliteit en goed op temperatuur.

John boom
27 mei 2021

Het was weer fantastisch. Ruim voldoende. Al 4 keer eten besteld. Κανονικά είμαστε σε ένα ελληνικό νησί γύρω από την ημέρα του γάμου μας. Δυστυχώς όχι για το 2ο έτος λόγω της κορώνας. Έτσι ήσουν εσύ. Απλά παραδώστε το ελληνικό φαγητό του πατανού. Τι νόστιμο φαγητό. Και περισσότερο από αρκετό. Λέω Kali Orexia

Hans van den Berg
26 mei 2021

Het eten was lekker, warm en voldoende. Schotel vlees met aardappeltjes, Griekse rijst, zaziki en salade. In vergelijking met andere Griekse restaurants wat prijzig, maat kwalitatief veel beter. Goed, mals vlees, verse salade, eigen gemaakte sauzen. Bezorging was 20 min te laat

Karst
26 mei 2021

Was erg lekker. Gerechten goed warm gebleven !

Tesink
25 mei 2021

een favoriet restaurant van ons. snelle levering als je optijd besteld, heerlijk eten. nette vriendelijke besorger

Coen
25 mei 2021

Goede kwaliteit, erg lekker. Op tijd geleverd en goed warm.

A. Jonkman
25 mei 2021

Smaak was goed, maar het vlees was bepaald niet warm meer: of beter verpakken ofwel de aanrijtijd is te lang

Fam. Nuhaan
25 mei 2021

Wij hebben heerlijk gegeten!!! Bezorging perfect op tijd. Weer hartelijk dank!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
25 mei 2021

Zag er weer top uit en het heeft ons zeer goed gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Petra
25 mei 2021

Het eten was zoals altijd super goed. Heerlijk van smaak, komt warm aan en is keurig op afgesproken tijd bezorgd.

Anoniem
24 mei 2021

Heel lekker gegeten. Bezorging was wat later maar wel vriendelijk. Helaas zat het beloofde gratis toetje er niet bij, maar volgende keer beter!

Marcel
24 mei 2021

Weer heerlijk gegeten!

RH
24 mei 2021

Prima op tijd geleverd. Warm eten en genoeg voor 4 personen. Was erg lekker. We zullen hier vakerr bestellen.

Martin Heeneman
24 mei 2021

Weer heerlijk gegeten

Richard
24 mei 2021

Top geregeld!! Precies op afgesproken tijd gebracht, goed warm en het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy en Peter
24 mei 2021

Heerlijk met ons gezin gegeten. Alleen de vegetarische Moussaka vonden we wat 'sponzig'...daar hadden we wat meer stevige aardappel bite in verwacht. Grill was goed van smaak, de zaziki salade ook erg geslaagd net als de gekruide balletjes gehakt in rode saus en de gevulde olijvenbladeren. Het meegegeven stukje brood was wat minder...beetje zacht. maar misschien hoort dat ook zo en is at een kwestie van smaak, ik zou brood met een knapperige korst lekkerder vinden..

Carmen
24 mei 2021

Het eten is altijd bijzonder goed en lekker gekruid. Elke keer dezelfde goede kwaliteit.

De Groot
24 mei 2021

Super lekker gegeten en netjes op tijd. Klasse!

Hans
24 mei 2021

Was weer voortreffelijk. Temperatuur kon net. Misschien andere geïsoleerde verpakking zodat maaltijden warmer blijven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
24 mei 2021

heel lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard
24 mei 2021

Prima bezorging iets te laat, heerlijke gerechten. We hebben genoten van de bijzondere gerechten.

Maja
23 mei 2021
Lieferink
23 mei 2021

Het was heerlijk, kregen het op de afgesproken tijd en was lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bagerman
23 mei 2021

eten was goed en het was voldoende . keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
23 mei 2021

Lekker, warm. Heerlijk gegeten

leonie
23 mei 2021

Erg lekker, simpele maar lekkere salade, echte Griekse tzatziki. Over heerlijke gyros!

Veldhuis
23 mei 2021

Zag er goed uit. Smaakte heerlijk.

Eric
23 mei 2021

Wederom genoten, perfect!

w.tiemens
22 mei 2021

kwaliteit was weer top en ook de bezorging op tijd zoals was afgesproken

Laura
22 mei 2021

Heerlijk gegeten. Geweldig dat jullie zulke goede kwaliteit komen bezorgen.

Esther
22 mei 2021

Heerlijk genoten en de porties waren prima!😃

MJ
21 mei 2021

Heerlijk gegeten als vanouds. Ook het thuisbezorgd krijgen bevalt goed.

Frank
21 mei 2021

Het was weer super!

Berends
20 mei 2021

Zeer lekker eten!

Armand
20 mei 2021

Makkelijk online bestellen. Op tijd bezorgd. Heerlijk eten!

Samantha
18 mei 2021

Was weer heerlijk eten!

Patricia
18 mei 2021

Afgehaald, eten was nog steeds lekker warm ondanks dat we toch ruim 20 minuten moeten rijden. Het vlees was heerlijk mals en goed van smaak. Ook de tzatziki is heerlijk. De porties zijn meer dan voldoende, niet te veel en niet te weinig. Wij komen zeker terug.

Bakx
18 mei 2021

Veel te weinig rijst en gebakken aardappelen , eten was lauw...

Erik
16 mei 2021

Weer heerlijk gegeten. Volgende keer komen we graag weer op het terras!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. de Graaf
16 mei 2021

Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa De Graaf
16 mei 2021

Heerlijk verjaardagsdiner. Super lekker allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Wentzel
16 mei 2021

Zeer professionele site. Keurig op tijd en warm bezorgd, portie ruim voldoende super vlees en heel erg lekker! Gaan we binnenkort herhalen.

Kaptijn
16 mei 2021

Prima... Meer dan genoeg

Mariska
16 mei 2021

Heerlijk gegeten, het eten was er op de afgesproken tijd en het was nog erg warm en erg lekker

Claudia Daenen
15 mei 2021

Was weer heerlijk! Altijd lekker eten ook wanneer je het thuis laat bezorgen.

Marjon
14 mei 2021
Theo Harkema
14 mei 2021

Helaas was de bestelling wederom niet warm genieg

Sandra
14 mei 2021

Ruim van te voren had ik de bestelling geplaatst. Ter plekke bleek het eten al (lang?) klaar te staan en moest daarna nog aangepast worden ( ik had zonder gyros gevraagd maar dat zat er wel bij). Nu wonen we ook niet heel dichtbij maar toen we thuiskwamen was het eten echt koud en de beloofde desserts waren niet meegeleverd. Vers is het heerlijk eten maar op deze manier was tegenvallend, ook de service.

Karin
14 mei 2021

Super lekker eten! Beetje later bezorgd dan gevraagd en maar 2 toetjes gratis ipv 3 (we hadden 3 hoofdgerechten besteld), maar het is altijd weer een genot om te bestellen bij Parthenon.

JolandaGsm
14 mei 2021

Altijd zeer tevreden. Maar helaas was het dit keer stukken minder. De gyros was heerlijk, de rest was droog en flauw en de aardappeltjes waren gewoon soppig. Hopelijk de volgende keer weer beter.

Clemens
13 mei 2021

Wederom heerlijk

Devi Appelhof
12 mei 2021

Erg lekker en snel bezorgd bij hotel vd Valk Apeldoorn

Suzanne
12 mei 2021

Wow super lekker gegeten! De stifado was heerlijk! Lekker mals en heerlijk toetje erbij! Top

Hetty Zandstra
11 mei 2021

Slechts 20 minuten te laat heerlijk eten prima service .

Jonne Kervel
11 mei 2021

Erg fijn dat de bestelling snel bezorgd was. Mijn ouders waardeerden de felicitaties en versiering voor hun trouwdag ook erg. We hebben genoten van het eten!

Claire Speelman
11 mei 2021

Heerlijk gegeten ! Zeker een aanrader

Jeths
11 mei 2021

Het eten was goed alleen vonden wij de porties voor 5 personen te klein. Het gratis Desert was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diane
11 mei 2021

Zoals altijd fantastisch genoten van de heerlijke gerechten. Kwaliteit is altijd goed!

Willeke Wielink
11 mei 2021

Weer super heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels Risseeuw
10 mei 2021

Eten is altijd van erg hoge kwaliteit. Heerlijk gegeten en meer dan genoeg!

MH de Jager
10 mei 2021

Heel tevreden over het lekkere eten en bezorging op moederdag. Alleen was het gratis desert erg zuur waardoor de de lekkere griekse nasmaak in 1 keer volledig weg was. Dit was jammer.

van den brink
10 mei 2021

Heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
10 mei 2021

Het eten was heerlijk echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonker
10 mei 2021

Heerlijk eten en een vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donald
10 mei 2021

Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
9 mei 2021
Joke
9 mei 2021
Antoinet
9 mei 2021

Heerlijk eten, zoals altijd. Stipt op tijd bezorgd. Dit was weer echt genieten. Hoop dat we snel weer naar jullie toe kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Sanmedjo
9 mei 2021

Het eten was heerlijk van smaak en nog prima op temperatuur 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kolk
9 mei 2021

Uitstekende kwaliteit. Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kruitbosch
9 mei 2021

Het eten was goed verzorgd en heerlijk. We hebben genoten. De bezorging was echter ruim 20 minuten later dan afgesproken.

Wim
9 mei 2021
C@C
9 mei 2021

Eten weer heerlijk en op tijd. Leuk geschreven persoonlijk blad i.v.m. 30 jarig huwelijk.

Judith Schnog
8 mei 2021

Wederom een tien voor de snelheid van de bezorging en het eten!!

Johnny
8 mei 2021

Alsof je in Griekenland zit alleen dan opgesloten in je eigen huis door de lockdown! Beste Griek uit de regio, geen vraag maar feit. Ze kunnen en willen alles maken voor gasten dus wil je een keer wat anders, just ask!

ten Hag
8 mei 2021

Eten was erg lekker. Gyros wél een beetje te zout, dat mag de helft minder zout. Maar al met al super lekker.

Carmen
8 mei 2021

Heel lekker gegeten als altijd! Wij gaan zeker nog andere keren bestellen. Het vlees is altijd mals en goed gekruid. De bij gerechten zijn lekker en het eten wordt snel geleverd.

Maassen
7 mei 2021

Heerlijk! En precies op tijd.

Leon
7 mei 2021

Een half uur voor openingstijd alvast besteld, werd op exact de verwachte tijd bezorgd, wat erg snel was. Eten was best warm, ondanks dat we helemaal aan de rand van de maten wonen. Flinke porties en smaakte erg goed! Nog genoeg over om de volgende dag een paar broodjes gyros te maken.

Gustaaf
6 mei 2021

Heerlijk gegeten. Wel duur.

Michel
5 mei 2021

Heerlijk gegeten

Wicher
5 mei 2021

Perfect gegeten.

VZ
4 mei 2021

Het eten was uitstekend en meer dan genoeg. Netjes op de afgesproken tijd geleverd. Top service!

Peter
4 mei 2021

Prima service, netjes op tijd. Heerlijk eten.

A van den Bosch
4 mei 2021

Het eten was prima, bezorging zeer slecht. Je krijgt bericht hoe laat je eten wordt bezorgt. Nou die tijd klopt niet, ik ben maar gaan bellen 20 minuten na de bezorgtijd. Krijg je te horen, u bestelling gaat nu de deur uit. Toevallig!! Dus al met al kreeg ik mijn bestelling 3 kwartier later dan de doorgegeven tijd. Zeer slecht en ook aan de telefoon werd ik niet netjes te wordt gestaan.

Ackema
3 mei 2021

Bezorgd binnen een half uur. Heerlijk eten perfect gebakken (gegrild) vlees. Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nick
2 mei 2021
Marieke
2 mei 2021

Wij hadden de Mixed grill voor twee personen, vlees echt genoeg en bijgerechten ook! Wat een goede kwaliteit vlees!! Zo sappig en goed bereid! Alles was ook nog lekker warm. Kan niet wachten tot het restaurant weer open is en dat we lekker daar kunnen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
2 mei 2021

Was weer erg lekker. Perfecte bezorging op camping.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eikelenboom
1 mei 2021

We hadden kwart voor 6 gevraagd te bezorgen. Het kwam al voor half zes

Bert
30 april 2021

Eten was perfect in orde. Prima op tijd geleverd. We hebben heerlijk gegeten. Bezorger was uiterst vriendelijk. 👍

Heleen Koenen
29 april 2021

Altijd weer heerlijke gerechten en stipte bezorging

Jacq
28 april 2021

Het eten was als vanouds heerlijk! Jammere van bestellen is dat het eten sneller koud is. Deed niets af aan de kwaliteit!, maar daarom toch 1 ster minder.

Peter
28 april 2021

Eigenlijk zoals altijd: keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Damy van Nuissenburg
27 april 2021

Super lekker. Wij hadden de grill schotel voor 2 personen. Meer dan genoeg, vlees lekker mals smaakvol en warm. Je waant je even weer in Griekenland. Misschien 2 bakjes tzazikisaus ipv 1. Aanrader!

patricia
27 april 2021

zoals altijd heerlijk gegeten, nu al weer zin in de volgende x!

Peter en Leja
27 april 2021

Heerlijk gegeten. Was lekker 👍🏻👍🏻👍🏻

Mario
27 april 2021

Als voorgerecht gerookte zalm, daarna moesaka. Smaakte voortreffelijk.

Ineke
27 april 2021

Eten was lekker maar niet erg warm.

Frank
27 april 2021
Donald
27 april 2021

De inktvisringetjes waren vrij taai, de rest uitstekend!

Joyce
27 april 2021

Zoals gewoonlijk helemaal top. Ruim op tijd bezorgd , lekker warm en goede portie.

B. Bernhart
27 april 2021

Het eten was heerlijk en in mooie grote porties.

Sangers
26 april 2021
Carmen
26 april 2021

Heerlijk gegeten als altijd.

Youssef sbaa
26 april 2021

Zoals altijd lekker snel en een goede service Aardige en vriendelijk

Albert
26 april 2021

Eten was nog goed warm bij bezorging. Ook was het meer dan voldoende en heerlijk!! Wij blijven bestellen en genieten

G.R.
26 april 2021

Prettige site om op te bestellen en wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Bestelling was er op tijd.

Frans Weijland
26 april 2021

Zoals gewoonlijk werd de bestelling op tijd geleverd en de kwaliteit is altijd goed en de bestelling is goed verzorgd.

C. De Graaf
21 april 2021

Het was weer lekker.!

Heerink-riep
19 april 2021

Was niet heel warm meer toen het bij ons geleverd was en ik zette het op tafel. Was gelijk door eten. Verder prima.

Jk
19 april 2021
Brummel
18 april 2021

Het was goed verzorgd Kwaliteit uitstekend en keurig op tijd bezorgd Heerlijke maaltijd Zeker een aanrader om dit vaker te doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
18 april 2021

Zeebaars een beetje te gaar (droog).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein
18 april 2021

Mooi en netjes op de afgesproken tijd besteld, een heerlijke en warme schotel zoals afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar en ook zeker aan te bevelen!

Pauw
18 april 2021

Heerlijke vleesschotel, ruim voldoende.

Ronald Biersma
18 april 2021

Heerlijk gegeten al was het niet bij jullie in het restaurant. Top service, snelle en zeker van belang gewoon lekker warm. En dan ook nog toetje na bezorgen echt super.

René en Marjolein
17 april 2021

Lekker en veel gegeten. Vriendelijke bezorger, en exact op tijd. Voor herhaling vatbaar!

de Valk
17 april 2021

Prima kwaliteit, goed gekruid en vriendelijke bediening.

Stefan
17 april 2021

Heerlijk gegeten ! Netjes op tijd bezorgd zelfs op zaterdag !

Oosterhof
17 april 2021

Het is elke keer weer een feestje als dit eten op tafel komt

Verdonk
17 april 2021

Goed dat ik brood apart bijbesteld had, want de 3 voorgerechten hadden geen brood. Kalamaria waren lauw. Ook niet de beloofde gratis dessert gejregen.

Jaap van Beek
16 april 2021

altijd op tijd en heerlijk eten.

Monique
16 april 2021

Weer heerlijk gegeten.

Lambert drouven
16 april 2021

goed eten, prima bezorging

Frans
16 april 2021

Weer eens lekker Grieks eten, was lang geleden

Koremans
15 april 2021

Het het was lekker maar 6.75 betalen voor een klein bakje zaziki saus is wel erg veel. Dat staat niet in verhouding met de schotel ie je betaal. Je zou dat er gewoon bij moeten krijgen.

Emma Smit
14 april 2021

Heerlijk eten, pure kwaliteit!

Jeanne van Meerkerk
14 april 2021

Zowel de voorgerechten als het hoofdgerecht waren weer fantastisch. Bijgerecht frietjes subliem. Met 2 personen is het heerlijk om 3 voorgerechten en 1 hoofdgerecht te bestellen. Complimenten!!

Marc
14 april 2021

Bezorging was op tijd en eten was weer uitstekend :-)

john
14 april 2021

altijd heerlijk eten

Patricia
14 april 2021

Was echt super. Eten was van geweldige kwaliteit, alles werd warm en netjes verpakt aangeleverd. Eten was ook veel. Een aanrader. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. En een gratis dessert.

Hendriks
14 april 2021

Lekker eten, snelle bezorging, geen klachten.

Hiwa
13 april 2021

Lamskoteletten waren erg lekker en mals! En ook de parthenon mix was erg lekker! Aanrader!

Vd Broek
12 april 2021

2e keer besteld hier en Wederom erg goed. Goed op tijd en warm geleverd.

Leo
12 april 2021

Weer prima gegeten. Bestelling kwam dit keer wel wat vroeger als besteld. Verder prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
11 april 2021

Super lekker gegeten Volgende keer hopelijk weer in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toninr
11 april 2021

Prima gegeten

P. Bron
11 april 2021

De Moesaka was heerlijk, maar het vlees van de Parthenon schotel was, in vergelijking met de vorige keer, helaas droog. Bezorging correct en op juiste tijdstip.

Bart Lauw
10 april 2021

Vanavond had ik zin in Griekse voorgerechtjes. Geen enorme maaltijd, maar enkele kleine hapjes. Het werden prima Gamba’s, prima Calamares en prima rijst met gehakt in wijnbladeren. Ondanks het feit dat ik geen hoofdgerecht heb besteld, kreeg ik er wel het gratis Griekse nagerecht bij. Een uitstekende service bij dito eten. Efcharistó, ευχαριστώ

S.v.d
10 april 2021

Heerlijk gegeten! Netjes verpakt en op de vooraf gekozen tijd bezorgd. Stipt op tijd. Aardappeltjes vond ik iets minder maar het vlees en de bijgerechten waren erg lekker!

Ineke
10 april 2021

Het eten was prima. Alleen de aardappels waren wat zompig maar verder wel lekker. Een toetje zat er niet bij, maar na 1 telefoontje werd dat snel nabezorgd. Prima opgelost.

Willeke Wielink
9 april 2021

Wederom heerlijk gegeten

John boon
9 april 2021

Het eten was weer van ongekende kwaliteit. We hebben nog heerlijk eten voor morgen

Jose&mike
9 april 2021

Was weer helemaal top,

maaike
9 april 2021
Debbie
9 april 2021

Erg lekker en goed warm! Een van de beste griekse bezorgmaaltijden die ik heb gehad!

DRF
8 april 2021

Heerlijk gegeten!